slider passejada Ramon y Cajal

Us convidem a una activitat molt especial per a totes les famílies! Acompanyeu-nos en una passejada amb el capgròs de Santiago Ramón y Cajal per rememorar els anys que aquest reconegut científic va viure a Barcelona, una etapa crucial on va fer grans descobriments sobre la neurona i el sistema nerviós.

Durant aquest recorregut, coneixerem alguns dels llocs més emblemàtics relacionats amb la seva estada a la ciutat i entendrem millor com les seves investigacions van canviar per sempre la ciència. Una oportunitat única per acostar els més petits i grans al fascinant món de la neurociència d’una manera divertida i educativa!

Aquesta activitat s’organitza en el conjunt d’esdeveniments per celebrar l’Any Cajal i s’emmarca dins la Setmana de la Ciència, que promou la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Una manera perfecta de gaudir de la ciència en família!

Activitat adreçada a:

  • Famílies amb nens i nenes de totes les edats

Dia i hora:

  • 16 de novembre a les 11:30 h

Lloc de trobada:

  • Plaça Aureli Capmany. Barcelona

No us perdeu aquesta experiència lúdica i cultural amb el capgròs de Santiago Ramón y Cajal! Ens ho passarem genial descobrint la seva vida i obra mentre recorrem els carrers de Barcelona que van inspirar part dels seus grans descobriments.

Us hi esperem!