Què és Surt de Rercerca?

Surtderecercapercatalunya.cat té l’objectiu de donar a conèixer a tots els públics les activitats de divulgació científica que realitzen els centres de recerca i les universitats de Catalunya, així com també els museus, parcs naturals, fundacions, institucions diverses, etc. A més del portal divulgatiu surtderecercapercatalunya.cat, també es poden consultar les diverses activitats a través del compte Twitter @surtderecerca així com a la pàgina de Facebook Surt de Recerca.

Agenda

Troba tota la informació de les activitats i esdeveniments de divulgació científica que t’oferim perquè gaudeixis amb la teva família i amics.

Notícies

Coneix tota l’actualitat i les principals novetats de Surt de Recerca per Catalunya i estigues sempre alerta de les activitats de divulgació científica més interessants.

Mapa de recerca a Catalunya

En aquest mapa hi trobaràs punts d’interès científic a través de les últimes activitats publicades a l’agenda del Surt de Recerca per Catalunya. Museus, centres d’interpretació, activitats, parcs… posa a prova la teva curiositat.