Rutes científiques per la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Tarragona també és ciència

Naturalment. La Petjada de l’Aigua i la Ruta Climàtica, són un tast de la ciència que es troba en aquestes contrades i que representa el complement perfecte del turisme convencional que s’hi practica. Aquestes dues rutes tenen com a protagonisme la preservació mediambiental. La Costa Daurada ens permet resseguir els passos de l’aigua, que fa d’element aglutinador, al llarg de la història del planeta Terra fins als nostres dies. Terres de l’Ebre fa valdre l’esforç que, des de diferents àrees, es fa per a la preservació del territori davant dels embats provocats pel canvi climàtic.

Aquestes dues rutes estan pensades per a fer en família, amb la llibertat d’escollir per on començar i amb la voluntat que pugueu recollir coneixement científic i sostenible a cada pas. Perquè no hi ha millor forma de coneixement que l’experiència.

La ciència és el millor aliat per un turisme sostenible.

Rutes Científiques

Experiències i intineraris científics per gaudir en 2 o 3 dies
AVÍS : “La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació no organitza els actes i activitats publicitats a través de la web surtderecercapercatalunya.cat. Aquests actes i/o activitats són organitzats per tercers, que responen dels mateixos. Pel que fa a les rutes que es proposen en aquesta web, l’usuari serà responsable d’emprar les precaucions i mesures de seguretat necessàries en funció del terreny en cada cas, sense que la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació tingui responsabilitat pels danys i/o perjudicis que l’usuari pugui patir”.